Reparatii injectoare

Centrele service DieselPoint sunt specializate in tehnologia diesel, sunt dotate cu echipamente specializate, si sunt pregatite pentru provocarea diesel.

Aceasta retea de service-uri, care este in crestere, este sustinuta de Delphi, care ofera solutii diesel de calitate tuturor producatorilor pe plan mondial.

Ca DieselPoint avem toate echipamentele potrivite, trainingul necesar, suportul tehnic pentru a fi un specialist diesel care se ocupa de intretinerea si reparatia a sistemelor de injectie diesel. Reparam sitemele de injectie Delphi ,Bosch,Denso si Siemens in garantie si postgarantie.

Diagnoza rapida si corecta a sistemelor de injectie diesel DELPHI, DENSO, SIEMENS, BOSCH-CR si EUI pentru majoritatea tipurilor de autovehicule, utilizand echipamente de testare si scule specializate de ultima generatie.

Conceptul de service DieselPoint este o marca inregistrata a companiei Delphi. El se adreseaza service-urilor ce ofera servicii complete de diagnoza si reparatii si care indeplinesc standardele Delphi privitoare la specializarea personalului si dotarea cu echipamente.

DieselPoint beneficiaza de pregatirea producatorilor sistemelor de injectie si de echipamente complexe pentru a face fata provocarilor ultimei generatii common-rail.